About Globeteam

Globeteam – Siesta Homes Group

Globeteam - Siesta - cykelhold

Globeteam sponsorerer cykelhold – “Globeteam – Siesta Homes Group”

I 2014 er Globeteam sammen med Siesta Homes Group blevet sponsorer for et lokalt Lyngby-hold af unge talenter, som kører under navnet “Globeteam – Siesta Homes Group”.

Målet med holdet er at videreudvikle cykelrytterne og skabe et team, der kan spille en større og større rolle i de danske løb.

Claus Moldow, administrerende direktør i Globeteam, ser spændende muligheder i det nye samarbejde: ”Vi er rigtig glade for at indtræde som ny navnesponsor for et hold, som har gennemgået en markant udvikling i de sidste år. Globeteam ligger i Lyngby-Taarbæk kommune, og med sponsoratet ønsker vi samtidig at støtte op om et lokalt hold, der satser på nye unge talenter, og som sammen med erfarne kræfter arbejder målrettet mod at nå til tops og på sigt etablere sig som et Continental hold.”

Deltag på erhvervscykelholdet og i særarrangementer

Med sponsoratet får Globeteam også mulighed for at invitere kunder til særarrangementer og til at deltage i en erhvervscykelklub, hvor vores kunder gennemgår et målrettet og fokuseret træningsforløb.

”Udover cykeltræningen får kunderne også adgang til et spændende erhvervsnetværk, hvor vi forener forretning og sportslige oplevelser, hvilket vi glæder os til,” siger Claus Moldow.

Med på holdet deltager en række kunder, som ud over at få tilbuddet om at træne regelmæssigt under professionelle rammer, også får mulighed for at deltage i et erhvervsnetværk, hvor der blandt andet arrangeres faglige og sociale gå-hjem-møder.

Se den officielle holdpræsentation under ledelse af Dennis Ritter

Den officielle holdpræsentation fandt sted mandag den 03. februar i Ballerup Super Arena under kyndig ledelse af Dennis Ritter. Under præsentationen blev der talt om visionen og målsætningen for holdet. Dennis Ritter stillede bl.a. spørgsmål til sponsorerne bag holdet: Claus Moldow, administrerende direktør i Globeteam, Jimmy Trolle, administrerende direktør i Cycling Culture og Morten Remo, administrerende direktør i Siesta Homes Group.

Derefter blev rytterne præsenteret samt folkene bag holdet, der bl.a. tæller så kendte cykelnavne som Lars Michaelsen, Jørgen Marcussen, Fritz Mogensen og andre spændende personligheder, samt en række ildsjæle, der alle brænder for cykelsporten, og har et stort ønske om at hjælpe de unge ryttere frem.

Klip fra holdpræsentationen kan ses i både en kort version med Globeteams administrerende direktør Claus Moldow Globeteam og i en længere version, hvor alle sponsorerne er med.

Følg rytterne fra Globeteam Siesta Homes Group

I weekenden d. 15. februar var holdet samlet for første gang i den nye sæson til fællestræning på landevejene. TV2 Lorry fulgte cykelrytterne og bragte et indslag om holdet mandag den 17. februar i primetime kl. 19:30. Se indslaget på TV2Lorry.

Du kan løbende følge holdet på Globeteam Siesta Homes Groups facebook profil.

Optimize your business and your IT-investments

Are you interested in knowing more about the services of Globeteam, and how we can help exactly your company?